Niels Destadsbader

Events

Niels Destadsbader speelt ‘Het dak eraf’!

Ghelamco Arena Gent

Lieve mensen,

Eindelijk mag het weer! Eindelijk mogen we weer doen wat we het liefste doen en dat is optreden voor jullie. 

Het was even zoeken om nieuwe data te vinden, aangezien er ook nog wordt gevoetbald in zo’n stadion. Maar we zijn eruit. De maand juli is nu al mijn favoriete maand van het jaar. Ontdek hieronder de nieuwe data.

Kocht je tickets? We contacteren je persoonlijk om de nieuwe datum van jouw concert en alle praktische informatie mee te geven.

Greep je in 2020 naast een kaartje of wil je graag extra tickets? Dan hebben we goed nieuws! Door een verplaatsing naar een andere tribune in het stadion hebben we een grotere capaciteit en zijn er extra plaatsen. Boek snel!

Ik kan niet wachten! Hopelijk zijn jullie even enthousiast als ons en beleven we samen weer wat we veel te lang hebben moeten missen. 

Dikke kus,

Niels.


Alle geldende regels over de terugbetaling van tickets (MB 18 maart, opnieuw gepubliceerd op 18 september), vind je op www.saveyourticket.be

 

Timing concert

Middag
14:00 Deuren open
15:00 BOBBY
16:00 Niels Destadsbader

Avond
19:00 Deuren open
20:00 Voorprogramma
21:00 Niels Destadsbader

Omwille van extra verplichtingen van de Europese Voetbalbond uit werd de timing voor 21 juli aangepast    

Middag
14:00 Deuren open
15:00 BOBBY 
15:20 Niels Destadsbader

Avond
17:30 Deuren open
18:20 BOBBY
18:45 Niels Destadsbader

 

Momenteel zijn er geen concerten beschikbaar voor deze artiest.

Drankboxen

Omwille van de opgelegde horecaprotocollen blijven de bars gesloten. Wil je tijdens het concert toch genieten van een hapje en drankje, bestel dan online een drankbox die je ter plaatse kan afhalen. Eigen snacks en dranken worden niet toegestaan.

drankbox

Vip

Informatie

Maak de beleving nog unieker! Geniet van een exquise avond bij sterrenchef Danny Horseele of geniet van een avondje onder vrienden bij een gezellige foodsharing in uw bubbel.

De VIP formules worden aangepast volgens de geldende maatregelen en zullen binnenkort bekend gemaakt worden.

Vip Lounge Suite
Vip Portret Horseele

Seatingplan

Om voldoende afstand te garanderen in het kader van de corona-maatregelen, clusteren we onze seats: je kiest ze voor 2, 3 of 4 personen. Van elk van deze groepjes seats hebben we een vast en onveranderlijk aantal ter beschikking.

Om die redenen kan je zelf online je plaatsen niet kiezen. We garanderen je op elke plaats een goede zichtbaarheid. De plaatsen zijn niet gekoppeld aan prijscategorieën.

We hanteren 3 blokken. Elk blok is gekoppeld aan een bepaalde ingang. Deze ingang is vermeld op het toegangsticket. We vragen je om dit zeker te respecteren zodat wij jouw veiligheid kunnen garanderen.

Check zeker onze algemene voorwaarden en intern reglement omtrent de ticketverkoop en annulatie.

Practicals

Openbaar vervoer

The Arena is bereikbaar met het openbaar vervoer via lijn 65, 67 en 8. De bushalte bevindt zich voor het stadion ter hoogte van het pick-up point van Albert Heijn.

Meer informatie kan u vinden via: https://gent.delijn.be

Met de fiets

In de onmiddelijke omgeving van het stadion zijn er 800 gratis overdekte fietsplaatsen.

Met de wagen

Parking B - Brico ondergronds staat ter beschikking.
Elke parking rondom het stadion hanteert eigen tarieven.
Andere parkings zijn niet toegankelijk voor concertbezoekers en worden na sluitingstijd van de winkels afgesloten.

Arenaconcerten kan niet verantwoordelijk gesteld worden bij fout parkeren.

zomerconcerten coronamaatregelen

Frequently Asked Questions

Kan ik voor aanvang van het evenement nog een ticket aan de kassa kopen?

Door de coronamaatregelen is het enkel mogelijk om tickets online te kopen. De kassa’s zullen bijgevolg niet open zijn op de dag van het concert.

Om hoe laat gaan de deuren open?

De deuren gaan pas een uur voor aanvang open. Kom op tijd maar kom ook niet te vroeg omwille van de veiligheidsmaatregelen.

Kan ik ter plaatse iets kopen om te drinken of te eten?

Indien de maatregelen het toelaten, openen we de bars. Daarnaast hebben we voor jou ook een assortiment drankboxen samengesteld die je online kan bestellen via de website https://www.arenaconcerten.be/#food

Ik heb tickets besteld maar geen foodboxen? Kan ik deze alsnog aankopen?

Deze kunnen nabesteld worden via https://www.arenaconcerten.be/#food tot 12:00 de dag voor het concert. Ter plaatse extra foodboxen aankopen kan niet omwille van organisatorische redenen.

Ik heb een foodbox voucher maar heb deze op de dag van het concert niet gebruikt. Kan ik deze gebruiken tijdens een ander concert?

Om organisatorische redenen is elke bestelling gelinkt aan een concertdatum en zijn de vouchers niet overdraagbaar naar een andere datum of concert. Per dag wordt het exact aantal bestelde boxen gemaakt. Extra foodboxen worden niet voorzien.

Ik wil mijn ticket inruilen voor een ander concert. Kan dat?

Tickets kunnen niet geruild of terugbetaald worden. Inwisselen voor een ander concert is dus niet mogelijk.

Mag ik binnen met een grote tas?

In het kader van de veiligheidsmaatregelen geldt in de Ghelamco Arena een streng beleid! Alleen handtassen zijn toegestaan. Rugzakken, bagage en grote tassen zijn verboden! Er worden strenge controles uitgevoerd.

Mag ik foto’s maken in de Ghelamco Arena?

Er mag tijdens evenementen niet worden gefotografeerd of gefilmd, tenzij anders bepaald door de organisator. Alleen wegwerpcamera’s zonder flits en gsm’s uitgerust met een fotofunctie worden gedoogd.

Mag ik roken in de Ghelamco Arena?

Er geldt een absoluut rookverbod. Er zijn geen aparte rookruimten. Wie wil roken, kan dit buiten aan de hoofdingang. Je hebt wel je toegangskaart nodig om buiten en terug binnen te geraken.

Als een concert wordt afgelast, krijg ik dan mijn geld terug?

Indien de organisator beslist om een concert af te gelasten omwille van coronamaatregelen of andere organisatorische redenen, dan wordt het bedrag van de tickets teruggestort. U wordt hiervan persoonlijk verwittigd. Dit geldt niet als u zelf niet aanwezig kan zijn omwille van opgelegde quarantainemaatregelen.

De concertreeks wordt verplaatst wegens (COVID-19- maatregelen). Wat gebeurt er met mijn tickets?

Over de correcte procedure wordt u persoonlijk ingelicht via mail.
Neem alvast een kijkje op https://saveyourticket.be/ voor de algemeen geldende regels.
logos